De perfecte look voor huwelijk, fotoshoot, mode en commerciele opdrachten

Makeup Artist in Bree

Bruidsmake-up in Bree

Daar hoort een sprekende en natuurlijke bruidsmake-up bij, die professioneel op jou is afgestemd en de hele dag blijft zitten.Tijdens jouw proefsessie in mijn professionele make-up bar in Heusden-Zolder, spreken we met een kopje thee of een glaasje champagne gezellig samen door wat jouw wensen zijn voor jullie grote dag. We bekijken welk bruidsmake-up het mooiste bij jou persoonlijk, jouw trouwjurk en de overige styling past.

Make up is geen masker

Voor de bruidsmake-up zelf vind ik het belangrijk dat je trouw blijft bij jezelf, hierbij geloof ik dat make-up geen masker is en je omtovert tot iemand helemaal anders, tenzij je dit natuurlijk zelf graag wilt. Met de juiste amerikaanse technieken zorg ik ervoor dat je prachtige features extra naarvore komen. Daarbij vermeld ik wel dat een bruidsmake-up altijd wat zwaarder aangezet moet worden dan bijvoorbeeld een dag make-up. De reden hiervoor is voornamelijk jouw trouwjurk. Deze jurk is meestal een enorme blikvanger, maar ik wil graag dat jij als persoon het altaar op komt lopen en niet de jurk. Een van de belangrijkste zaken hierin is een mooi geheel en een perfecte balans.

Kwalititatieve make-up is op deze dag van extra belang! Zelf werk ik alleen met top amerikaanse producten voor het beste effect, dit zorgt niet alleen voor een prachtig resultaat maar ook voor de houdbaarheid van je make-up, in elke omstandigheden (weer-, traan- en dansproof). Op jullie trouwdag kom ik naar jouw gewenste locatie, en creër ik jouw bridal look. Vanzelfsprekend kan ik ook familieleden, vriendinnen en bruidsmeisjes voorzien van een mooie feestlook. Natuurlijk ben jij benieuwd naar mijn tarieven, graag vertel ik hier jou meer over naar een opmaat gemaakt plan, aangezien hier veel verschillende mogelijkheden zijn. Ben je dus benieuwd neem dan zeker contact met me op.

Film & tv make-up in Bree

Als ervaren professional gewerkt te hebben voor K2 zoekt K3 en The Voice op VTM draag ik zorg voor de juiste visagie bij diverse producties voor film, televisie en commercials. Rekening houdend met belichting en tover ik verbluffende effecten uit mijn penseel. Met een stevig inzicht in hoe ik mijn opdracht voorbereid, zorg ik voor het beste geleverde resultaat. Niet alleen het eindresultaat is van belang maar ook in deze branche is het belangrijk om gedurende de dag en bij wisselende omstandigheden de make-up perfect te onderhouden. Met deze Amerikaanse technieken is ook 1 van de belangrijkste zaken “contouring” van het gezicht en het creëren van karakters. Tijdens de draaidagen zijn vaak strakke tijdschema’s. Ik ben stressbestendig en zal de acteur/artiest altijd op zijn/haar gemak stellen. Verder moeten glimplekken te allen tijde worden voorkomen, daarom zal ik hier tijdens het draaien continu op letten.

Foto make-up in Bree

Ikzelf Gille Vanthoor biedt aan particulieren die een professionele fotoshoot willen laten maken de juiste foto make-up. Hierdoor zal je altijd het beste van jezelf op de foto terugzien. Ik zorg ervoor dat de make-up op de juiste manier wordt aangebracht. Denkend aan de belichting, contact met de fotograaf en styling. Hierbij voorkom ik te allen tijden ook flashback en hotspots (glimplekken). Foto make-up is altijd zwaarder dan bijvoorbeeld een reguliere make-up aangezien zo’n 40 – 50% wegvalt op foto. Ik zorg ervoor dat je jezelf blijft door je sterke punten naar voor te brengen en eventuele oneffenheden juist te camoufleren. Desgewenst kan ik natuurlijk ook zorgen voor een volledige make-over voor een meer opvallende of speciale fotoshoot. Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met me op.

Day & Evening make up in Bree

Visagie op evenementen, beurzen, festivals, bedrijfsuitjes en concerten. Dat zijn momenten om indruk te maken en dan wil je er goed uitzien. Looks, make-up en hairstyling zijn daarbij drie belangrijke factoren. Wij adviseren groepen en bedrijven over het totale pakket. Je kunt ons inhuren voor de make-up & hairstyling van deelnemers en artiesten, maar ook voor workshops en touch-ups op het evenement zelf.

 

 

 

 

Gille Vanthoor Make-up artist

  • Bridal make-up
  • Day make-up
  • Evening make-up
  • Photoshoots 
  • Film & Tv make-up

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze instagram pagina