De perfecte look voor huwelijk, fotoshoot, mode en commerciele opdrachten

Film & TV make-up

Film & tv make-up

Als ervaren professional gewerkt te hebben voor K2 zoekt K3 en The Voice op VTM draag ik zorg voor de juiste visagie bij diverse producties voor film, televisie en commercials. Rekening houdend met belichting en tover ik verbluffende effecten uit mijn penseel. Met een stevig inzicht in hoe ik mijn opdracht voorbereid, zorg ik voor het beste geleverde resultaat. Niet alleen het eindresultaat is van belang maar ook in deze branche is het belangrijk om gedurende de dag en bij wisselende omstandigheden de make-up perfect te onderhouden. Met deze Amerikaanse technieken is ook 1 van de belangrijkste zaken “contouring” van het gezicht en het creëren van karakters.

Make up tijdens draaidagen

Tijdens de draaidagen zijn vaak strakke tijdschema’s. Ik ben stressbestendig en zal de acteur/artiest altijd op zijn/haar gemak stellen. Verder moeten glimplekken te allen tijde worden voorkomen, daarom zal ik hier tijdens het draaien continu op letten. Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met me op.

Gille Vanthoor Make-up artist

  • Bridal make-up
  • Day make-up
  • Evening make-up
  • Photoshoots 
  • Film & Tv make-up

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze instagram pagina