De perfecte look voor huwelijk, fotoshoot, mode en commerciele opdrachten

Bridal make-up

Gefeliciteerd!

Leuk dat jullie hebben besloten om te gaan trouwen, daar komt natuurlijk een hoop bij kijken. Daar hoort een sprekende en natuurlijke bruidsmake-up bij, die professioneel op jou is afgestemd en de hele dag blijft zitten. Tijdens jouw proefsessie in mijn professionele make-up bar in Heusden-Zolder, spreken we met een kopje thee of een glaasje champagne gezellig samen door wat jouw wensen zijn voor jullie grote dag. We bekijken welk bruidsmake-up het mooiste bij jou persoonlijk, jouw trouwjurk en de overige styling past. Voor de bruidsmake-up zelf vind ik het belangrijk dat je trouw blijft bij jezelf, hierbij geloof ik dat make-up geen masker is en je omtovert tot iemand helemaal anders, tenzij je dit natuurlijk zelf graag wilt. Met de juiste amerikaanse technieken zorg ik ervoor dat je prachtige features extra naarvore komen. Daarbij vermeld ik wel dat een bruidsmake-up altijd wat zwaarder aangezet moet worden dan bijvoorbeeld een dag make-up. De reden hiervoor is voornamelijk jouw trouwjurk. Deze jurk is meestal een enorme blikvanger, maar ik wil graag dat jij als persoon het altaar op komt lopen en niet de jurk. Een van de belangrijkste zaken hierin is een mooi geheel en een perfecte balans.

Amerikaanse top producten

Kwalititatieve make-up is op deze dag van extra belang! Zelf werk ik alleen met top amerikaanse producten voor het beste effect, dit zorgt niet alleen voor een prachtig resultaat maar ook voor de houdbaarheid van je make-up, in elke omstandigheden (weer-, traan- en dansproof). Op jullie trouwdag kom ik naar jouw gewenste locatie, en creër ik jouw bridal look. Vanzelfsprekend kan ik ook familieleden, vriendinnen en bruidsmeisjes voorzien van een mooie feestlook. Natuurlijk ben jij benieuwd naar mijn tarieven, graag vertel ik hier jou meer over naar een opmaat gemaakt plan, aangezien hier veel verschillende mogelijkheden zijn. Ben je dus benieuwd neem dan zeker contact met me op.

Bruids Make-up

Daar hoort een sprekende en natuurlijke bruidsmake-up bij, die professioneel op jou is afgestemd en de hele dag blijft zitten. Tijdens jouw proefsessie in mijn professionele make-up bar in Heusden-Zolder, spreken we met een kopje thee of een glaasje champagne gezellig samen door wat jouw wensen zijn voor jullie grote dag. We bekijken welk bruidsmake-up het mooiste bij jou persoonlijk, jouw trouwjurk en de overige styling past.

Voor de bruidsmake-up zelf vind ik het belangrijk dat je trouw blijft bij jezelf, hierbij geloof ik dat make-up geen masker is en je omtovert tot iemand helemaal anders, tenzij je dit natuurlijk zelf graag wilt. Met de juiste amerikaanse technieken zorg ik ervoor dat je prachtige features extra naarvore komen. Daarbij vermeld ik wel dat een bruidsmake-up altijd wat zwaarder aangezet moet worden dan bijvoorbeeld een dag make-up. De reden hiervoor is voornamelijk jouw trouwjurk. Deze jurk is meestal een enorme blikvanger, maar ik wil graag dat jij als persoon het altaar op komt lopen en niet de jurk. Een van de belangrijkste zaken hierin is een mooi geheel en een perfecte balans.Kwalititatieve make-up is op deze dag van extra belang! Zelf werk ik alleen met top amerikaanse producten voor het beste effect, dit zorgt niet alleen voor een prachtig resultaat maar ook voor de houdbaarheid van je make-up, in elke omstandigheden (weer-, traan- en dansproof).

Ik kom naar jullie toe op locatie! 

Op jullie trouwdag kom ik naar jouw gewenste locatie, en creër ik jouw bridal look. Vanzelfsprekend kan ik ook familieleden, vriendinnen en bruidsmeisjes voorzien van een mooie feestlook. Natuurlijk ben jij benieuwd naar mijn tarieven, graag vertel ik hier jou meer over naar een opmaat gemaakt plan, aangezien hier veel verschillende mogelijkheden zijn. Ben je dus benieuwd neem dan zeker contact met me op.

 

Gille Vanthoor Make-up artist

  • Bridal make-up
  • Day make-up
  • Evening make-up
  • Photoshoots 
  • Film & Tv make-up

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze instagram pagina